Compromís per Oliva

PLA DE REACTIVACIÓ DEL COMERÇ

1️⃣ Repartiment de kits sanitaris i senyalística.
2️⃣ Campanya de conscienciació ciutadana #recarregar #reactivar #reviure
3️⃣ En creació l’aparador virtual jocompreaoliva.es
4️⃣ Sis cursos de formació en digitalització per als comerciants.
5️⃣ Descomptes en l’ORA per als clients.
6️⃣ Formació sobre els protocols de seguretat a seguir als locals.
7️⃣ Foment de l’associacionisme amb descomptes en la quota de l’ACCO.
8️⃣ Diàleg amb les demés forces polítiques per al llançament d’altres mesures de caràcter econòmic.
9️⃣ Estudi professional per definir a llarg termini un nou model d’urbanisme comercial a Oliva.

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, @Yolanda Balaguer, l’alcalde d’Oliva, David González, i la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, han presentat el pla de xoc per a la reactivació del comerç local després de dos mesos de tancament.

Us deixem el vídeo de la notícia de Comarcal TV on es recullen les accions previstes a curt i llarg termini d’aquest pla.

Pla de reactivació del comerç d'Oliva

PLA DE REACTIVACIÓ DEL COMERÇ1️⃣ Repartiment de kits sanitaris i senyalística.2️⃣ Campanya de conscienciació ciutadana #recarregar #reactivar #reviure3️⃣ En creació l’aparador virtual jocompreaoliva.es 4️⃣ Sis cursos de formació en digitalització per als comerciants.5️⃣ Descomptes en l’ORA per als clients.6️⃣ Formació sobre els protocols de seguretat a seguir als locals.7️⃣ Foment de l’associacionisme amb descomptes en la quota de l’ACCO.8️⃣ Diàleg amb les demés forces polítiques per al llançament d’altres mesures de caràcter econòmic.9️⃣ Estudi professional per definir a llarg termini un nou model d’urbanisme comercial a Oliva.La regidora de Comerç, Mercats i Consum, @Yolanda Balaguer, l’alcalde d’Oliva, David González, i la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, han presentat el pla de xoc per a la reactivació del comerç local després de dos mesos de tancament.Us deixem el vídeo de la notícia de Comarcal TV on es recullen les accions previstes a curt i llarg termini d’aquest pla.

Gepostet von Compromís per Oliva am Samstag, 16. Mai 2020