Ajuntament d’Oliva

Oliva no permetrà Fogueres de Sant Joan a la platja a causa de la #COVID19.

🔥⛱ Oliva no permetrà la crema de fogueres a la platja seguint criteris de màxima prudència, les recomanacions sanitàries i dels responsables de seguretat. Tampoc es podran realitzar celebracions a títol personal a la platja per evitar aglomeracions.

🚫 Prèviament ja s’havien anunciat les cancel·lacions de les activitats i actes institucionals que habitualment se celebren a Oliva per Sant Joan. Però també cal especificar que queden prohibides les activitats individuals que habitualment es fan. És a dir, la ciutadania no podrà celebrar la nit de Sant Joan a la platja, ni tampoc encendre fogueres a títol personal.

🛂🚫 A més, durant la nit de Sant Joan hi haurà un dispositiu especial per tal d’evitar l’entrada dels veïns i veïnes a la platja.

foto de Ajuntament d'Oliva.