Comencen els treballs de l’Estudi Sectorial Agrícola amb la 1a jornada de participació.

El dimarts, 14 de juliol, a les 19.00 h, tindrà lloc la primera jornada participativa amb els agricultors locals, que forma part del treball encarregat a una consultoria per a l’Estudi Sectorial Agrícola d’Oliva.

L’objectiu de l’Estudi Sectorial és identificar els reptes i les oportunitats als quals s’enfronta en el futur i establir una estratègia a seguir per a construir un sector rendible econòmicament, sostenible i respectuós en el medi ambient, així com garantir la seguretat tant per a l’agricultor com per al consumidor.

«Des de la regidoria d’Agricultura som molt conscients de les dificultats que travessa el sector. Estem treballant per consolidar l’agricultura com a motor econòmic i aquest estudi ens marcarà les línies concretes de treball i serà una ferramenta potent per a implementar noves formes, mesures i metodologies que impulsaran la nostra agricultura i ajudaran als nostres agricultors.» assenyalava el regidor Miquel Domènech.

En la primera jornada de participació es presentarà per part de l’equip redactor de l’estudi la metodologia que usaran per a establir la diagnosi. Les línies generals de la metodologia seran les enquestes a persones relacionades amb el sector, la zonificació general d’agents i la detecció d’informadors clau.

Més informació:

https://oliva.es/noticia/64287/el-sector-agricola-doliva-a-estudi-comencen-els-treballs-de-lestudi-sectorial-agricola-amb-la-1a-jornada-de-participacio/