Oliva guardarà les seues falles en una nau, amb mesures de protecció, fins al pròxim exercici faller

Des de la Regidoria de Festes i l’Ajuntament d’Oliva s’ha treballat incansablement per tal d’aconseguir una nau en plenes condicions, per resguardar els monuments fallers fins al pròxim exercici faller

Una nau albergarà els monuments de les 7 comissions falleres d’Oliva, que no es pogueren plantar el passat març, a causa de suspensió de les festes josefines per la crisi de la covid-19. La nau disposa d’assegurança per tal de garantir la seguretat de tots els monuments fallers que esperaran fins al pròxim mes de març.

La gestió realitzada des de la Regidoria de Festes i l’Ajuntament d’Oliva permetrà alleugerar els locals dels artistes fallers i per tant, que puguen continuar amb el seu treball diari. A més, aconsegueix que les comissions falleres no hagen de pagar cap despesa de lloguer de naus, que suposaria un greu problema per a les falles.

Yolanda Navarro, regidora de Festes, ha explicat que la nau que albergarà els monuments disposa de totes les garanties de seguretat i, a més, amb una assegurança que cobreix qualsevol desperfecte.

“Es tracta d’una gestió complicada, ja que trobar una nau que puga albergar tots els monuments i que complisca les necessitats de seguretat és una tasca difícil, però ho hem aconseguit i hem donat solució a una problemàtica molt important” ha afirmat Navarro.

La setmana passada començaren a traslladar-se els primers monuments fallers a la seua nova ubicació i s’espera que en els pròxims dies, totes les falles hagen dipositat les obres d’art a aquesta nau.

Més informació:

https://oliva.es/noticia/64424/oliva-guardara-les-seues-falles-en-una-nau-amb-mesures-de-proteccio-fins-al-proxim-exercici-faller/