Els treballs s’estan executant per part d’una empresa externa

L’Ajuntament d’Oliva, a través del departament d’Obres i Serveis, ha informat de la continuació d’una sèrie de treballs de desbrossament a diverses vies públiques de la localitat. Aquestes actuacions, portades a terme per part d’una empresa externa contractada, consisteixen en l’eliminació de les brosses sorgides durant l’estat d’alarma als carrers.

Segons s’ha indicat des del departament d’Obres i Serveis s’actuarà en tot el terme municipal, en diverses fases, incloent el nucli urbà, el casc marítim, els polígons i els diferents disseminats del terme municipal.

“Durant l’estat d’alarma vam dedicar tots els recursos dels quals disposàvem per a garantir la màxima seguretat a la ciutadania, i no vam poder atendre aquestes tasques rutinàries. Ara estem fent un gran esforç per tornar als carrers la qualitat de vida que la ciutadania mereix”, assenyalava el regidor delegat Miquel Domènech.

Els treballs de desbrossament es realitzaran, principalment, amb mètodes manuals, i tan sols de forma puntual amb mètodes mecànics allà on siga estrictament necessari. Una altra de les característiques dels mateixos és que es procurarà sempre que siga possible realitzar els treballs durant la nit per tal d’ocasionar les menors molèsties possibles i per a evitar les hores de més calor.

Els treballs s’allargaran durant diverses setmanes i l’objectiu és condicionar les vies públiques del municipi, millorar paisatgísticament l’espai públic i millorar la salubritat.

Més informació:

https://oliva.es/noticia/64880/lajuntament-doliva-continua-amb-els-treballs-de-desbrossaments-a-les-vies-publiques-de-la-localitat/