L’Ajuntament d’Oliva rebrà, de part de la diputació, material informàtic per valor de 3.000 €, a fons perdut, que es destinen a 4 ordinadors portàtils, 9 càmeres web per a realitzar videoconferències, 4 lectors de targetes per a acreditar als usuaris i 2 escàners de taula per a digitalitzar documents.

El material oferit per la Diputació complementarà al material informàtic que ja ha adquirit l’Ajuntament d’Oliva per a modernitzar el treball administratiu i tècnic i habilitar la forma de treball remot perquè l’administració continue amb les seues tasques, malgrat les circumstàncies de crisi sanitària.

L’Ajuntament d’Oliva, representat per Josep Escrivà i dos tècnics municipals, es va reunir amb el Departament de Modernització de la Diputació de València per a rebre ajuda i assessorament en matèria de planificació de l’Administració Electrònica i Smart City. Reunió que des de la Regidoria de Modernització s’ha valorat com a molt productiva. «Malgrat que la crisi de la COVID-19 ha interferit en els plans inicials, conéixer de primera mà la visió política de la diputació en matèria tecnològica et prepara per a tindre un fons de projectes enllestit i en consonància amb les polítiques de l’entitat provincial», apunta Josep Escrivà.

En aquest sentit, el regidor de Modernització de l’Ajuntament d’Oliva, Josep Escrivà, agraeix el donatiu a la diputada Mentxu Balaguer, responsable de l’Àrea de Modernització de la Diputació, la inversió de més d’un milió d’euros per a trencar l’escletxa digital i afavorir l’administració electrònica local. El repartiment de les ajudes s’ha fet d’acord al nombre d’habitants i necessitats generals dels municipis, per trencar amb l’escletxa digital.

Més informació:

https://oliva.es/noticia/64997/oliva-rebra-material-informatic-per-part-de-larea-de-modernitzacio-de-la-diputacio-de-valencia/