La resolució confirma allò que els acusats sempre han mantingut: les actuacions foren en compliment de la legalitat vigent i no va existir cap persecució política.

Els darrers dies s’ha conegut l’arxivament, per segona vegada, de la querella interposada pel marit de la líder socialista Ana Morell contra l’alcalde David González, l’exregidor Vicent Canet i altres dos membres de la corporació municipal.

Després de desestimar-la en primera instància, el recurs interposat pel denunciant s’ha resolt en el mateix sentit, desestimant la seua tramitació. Inclús la Fiscalia Provincial de València s’ha pronunciat al respecte i indica que no observa cap indici de criminalitat en el procediment administratiu portat a terme per l’alcalde.

Des de Compromís per Oliva volem expressar la nostra satisfacció per la resolució d’aquesta querella, en la que s’acusava falsament al nostre alcalde de prevaricació i persecució política. L’arxiu, per segona vegada, de la querella confirma, com sempre hem mantés en Compromís, que les actuacions es realitzaren en compliment de la legalitat vigent i salvaguardant els interessos dels olivers i oliveres.

En Compromís per Oliva, que des del primer moment hem estat convençuts i convençudes que la justícia posaria les coses al seu lloc, creem necessari que davant aquesta evidència jurídica es reconega la falsedat d’unes acusacions que han produït un greu perjudici als nostres companys i a la imatge de la nostra ciutat.