La categoria masculina se celebra aquest dissabte, 26 de setembre, i la categoria femenina el pròxim 10 d’octubre

La 5a edició de la Copa Comunitat Valenciana de Vòlei en categoria masculina tindrà lloc aquest dissabte, 26 de setembre, al Pavelló Municipal d’Esports d’Oliva. Aquesta final està prevista a les 18 hores i enfrontarà al Vòlei Almoradí (Superlliga) enfront del Family Cash Xàtiva (Superlliga 2).

La final es podrà vore en streaming a través del següent enllaç: https://www.youtube.com/c/ClubVoleiOliva/live perquè l’accés al pavelló està limitat per qüestions de l’actual pandèmia.

La presentació d’aquesta final s’ha realitzat aquest matí al saló de plens de l’Ajuntament d’Oliva amb la presència de la regidora d’Esports, Yolanda Navarro, el president de la Federació Valenciana de Vòlei, Arturo Ruiz, i el president del Club Vòlei Oliva, Josep Naya.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha assenyalat que “aquest esdeveniment esportiu demostra, una vegada més, que Oliva és un referent esportiu i que posseïx unes instal·lacions molt apropiades per albergar actes tan importants com les finals de la Copa de la Comunitat Valenciana de Vòlei”. A més ha afegit que “és un orgull per a la ciutat comptar amb la col·laboració i treball del Club Vòlei d’Oliva que és un referent esportiu en l’àmbit autonòmic”.

Les dues competicions, tant la final masculina d’aquest dissabte com la final femenina del pròxim 10 d’octubre, comptaran amb estrictes mesures de seguretat per tal d’evitar qualsevol possible contagi de la covid-19. Es compliran els protocols marcats per les autoritats sanitàries i, a més, les mesures estaran supervisades tant per la Federació de la Comunitat Valenciana de Vòlei com pels tècnics municipals d’Oliva.

 Cartell Copa Comunitat Valenciana Vòlei

Més informació:

https://oliva.es/noticia/65648/la-copa-comunitat-valenciana-de-volei-es-disputa-a-oliva/