EL CEIP LA CARRASCA I LA REGIDORIA D’IGUALTAT D’OLIVA ORGANITZEN UNES JORNADES EN COMMEMORACIÓ DEL DIA DE LA DONA

Les conferències tindràn lloc en el centre educatiu els dies 3, 4, 5 i 8 de març. 

Les dones d’Oliva convidades a participar en aquestes jornades destaquen en diferents àmbits de la vida cultural, acadèmica, esportiva i social com ara la primera dona rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre. 

El CEIP La Carrasca d’Oliva i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, que encapçala Anna Mena, han organitzat amb motiu del Dia Internacional de la Dona, una sèrie de conferències que posen en valor el papel de la dona en diferents àmbits de la societat.

Les jornades s’han inaugurat hui, 3 de març, amb la conferència de dos referents com l’escriptora Irene Verdú, de forma presencial i amb tenista professional, Carla Pons, antiga alumna del centre, que ha sigut en diferit.

Aquestes conferències que són un homenatge a les dones de la societat que treballen per trencar sostres de cristal en els seus àmbits, duraran fins el proper dilluns 8 de març.

La programació completa: 

DIMECRES 3: 

∙ 10:00 IRENE VERDÚ (Escriptora) Presencial.

∙ 12:00 CARLA PONS (Tenista professional, antiga alumna del centre)  Comunicació Audiovisual en diferit.

DIJOUS 4:

∙ 9:30 Mª VICENTA MESTRE (Rectora Universitat de València). ∙ 10:45 ÀNGELS GREGORI (Escriptora, poetessa). Comunicació  Audiovisual en diferit i Entrevista on line.

∙ 12:00 CLARA ANDRÉS (Cantautora) Comunicació Audiovisual en  diferit.

DIVENDRES 5: 

∙ 11:00 JUDITH ROIG (Cantautora) Presencial

∙ 12:00 ANNA PARRA (Doctora en medicina) Presencial.

Les jornades acabaran amb la participació de la jugadora de bàsquet professional d’Oliva, Irene Garí, en format d’entrevista on line a les 10 hores.

I a continuació, a les 12 hores tindrà lloc la conversa amb l’escriptora novel, Paula Bernabeu de forma presencial on ens parlarà de l’experiència de publicar el seu primer llibre Súbditos de la Inocencia.

Tant la regidora d’Igualtat, Anna Mena, com la regidora d’Educació, Maria Josep Llorens, han volgut reforçar el missatge que des del centre Educatiu de la Carrasca i amb la seua directora, Fani Tur, al capdavant han volgut llançar a la societat per “retre homenatge a les dones que treballen i destaquen en diferents camps”