Compromís per Oliva som un partit assembleari. Prenem les decisions en
conjunt, unint experiències, diferents punts de vista i opinions. No és fàcil, però ens permet tindre la seguretat que les passes que donem les donem en sintonia amb una àmplia representació ciutadana, i que les polítiques que proposem sorgeixen de cada un dels nostres membres i simpatitzants.

La història d’aquest col·lectiu és una història d’esforços, transmesos a través de diverses generacions, per construir, pas a pas, la ciutat que volem. Amb un creixement espaiat però constant –i per tant, sòlid i estable- ho dúiem fent des dels anys 80.

En aquell moment parlàvem de respecte al medi ambient i de recuperació de patrimoni quan ningú més ho feia. Als 90, centràrem els esforços a construir un model econòmic i turístic que encara perdura. I als 2000, ens oposàrem taxativament a l’atropellament especulatiu de les nostres
costes i muntanyars, Hui queden, però, moltes reivindicacions històriques per dur a terme. Projectes que ja hem encetat i pretenem acabar, i d’altres
pendents que començarem.

Per tot això, pel que hem sigut i el que som, no podem perdre el fil en debats estèrils. Seguirem centrant els nostres esforços com a col·lectiu en construir, juntament amb el nostre grup municipal, aquest model de ciutat en què creiem.