La millor cuina del mercat… la teua

Des de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal d’Oliva i la regidoria de Comerç, Mercats i Consum s’ha posat en marxa una nova campanya de dinamització comercial.La campanya du el títol de “LA MILLOR CUINA DEL MERCAT… LA TEUA”, i consisteix en un concurs de receptes i en activitats promocionals lligades a este concurs. Des de l’1 de desembre de 2009 fins el 30 de gener de 2010 hi ha instal·lada una urna al Mercat Municipal on tots aquells que vullguen participar poden dipositar les seues receptes (3 per persona com a màxim). En acabar el període de recollida de receptes, un jurat composat per venedors del Mercat i professionals de la restauració d’Oliva, triaran les millors i més originals receptes. Les tres primeres receptes rebran un premi (dinar o sopar a qualsevol restaurant d’Oliva i lots de productes del Mercat Municipal).

A més a més, s’editarà un llibre de receptes que només podrà adquirir-se al Mercat a un preu mòdic, els beneficis del qual aniran destinats a finalitats benèfiques. Posteriorment, cap al més de març, la campanya culminarà amb una sèrie de mostres de cuina en directe.Setmanalment, al Mercat Municipal, l’autor/a de la recepta triada, junt a un professionals locals de la restauració elaboraran i explicaran la recepta en directe per a tots els assistents.

Per tant, es tracta d’una campanya innovadora, que s’enceta ara i durarà fins el més d’abril de 2010, passant per les 3 fases diferents adés explicades. Sempre amb uns objectius molt clars: -Dinamitzar comercialment el Mercat Municipal d’Oliva-Consolidar el Mercat com a referent del comerç d’alimentació-Potenciar el comerç de proximitat i les relacions socials al Mercat-Promoure els productes propis, els dels nostres pobles, els del Mercat-Promoure la responsabilitat social corporativa del Mercat, destinant part de la campanya a ajudar els més necessitats. En definitiva, la campanya pretén reforçar les sinergies entre el client i el Mercat, i té en la cuina local i popular l’element vehicular amb el producte autòcton i territorial que podem trobar al Mercat Municipal d’Oliva.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *