Mercat de Nadal del Centre Històric d’Oliva

La Regidoria de Comerç, seguint les estratègies del Pla d’Acció Comercial per a Nadal, va presentar el sorteig de 10 premis de 250 €, entre els compradors dels establiments associats d’Oliva (ACCO), al que s’ha sumat una nova proposta per part de l’Agrupació de Comerciants del Centre Històric, que han preparat un mercadet al carrer per als diumenges dies 20 de desembre i 3 de gener, amb motiu de les festes nadalenques.

Aquest mercadet ocuparà els carrers: Major, Constitució, Plebà i plaça de l’Ajuntament, amb un horari de 10:00 a 14:30h pel matí i de 16:00 a 20:30h per la vesprada nit. Aquest mercat al carrer intenta facilitar les compres d’aquests dies així com ambientar el centre de la Vila amb un mercadet a l’estil tradicional de paradetes que es distribuiran pels carrers anomenats. Les nadales i l’ambient festiu esperem siguen acompanyades pel bon temps i puguem gaudir tots d’aquesta activitat.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *