Presentació de l’auca de la vida de Gregori Maians

El passat dia 10 de Desembre, va ser presentada l’auca en El Museu “Casa Mayans”, subseu del MUVIM, al c/ Major núm. 10. L’auca va ser presentada per el director del MUVIM, l’Arqueòleg Municipal, la Regidora de Museus i els dissenyadors i creadors d’aquesta (F. Salort i I. Verdú), que explicaren el procés d’investigació i disseny per tal de produir-la.
Aquesta auca representa en 48 vinyetes i d’una manera molt gràfica la vida de l’Il·lustrat oliver, amb versos i dibuixos, es sintetitza el que foren els aspectes més destacats de la seua vida per apropar-la al públic en general i al públic escolar en particular, ja que aquest sistema il·lustra d’una forma senzilla i rapida els trets més importants i destacats d’En Gregori Mayans, servint de base per aprofundir en la historia d’aquest personatge tan important a nivell nacional com estatal . Esta es distribuirà pels col·legis, podent-se obtenir en el Museu “Casa Mayans”, per aquells que estiguen interessats.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *