Nova ruta eco-turística ‘D’Oliva a la mar’

Dins del pla anual d’inversió municipal en turisme, el regidor Pau Pérez va presentar el dilluns 14 de desembre en el saló de plenaris de l’Ajuntament d’Oliva la ruta ecoturística: D’Oliva a la mar.

El recorregut d’esta nova ruta arranca de la Tourist del passeig, enllaça amb el passeig Gabriel Miró i continua per la senda del costat del Vall de les Fonts, fins el Club Nàutic, també es senyalitzarà, un altre ramal cap al nord que anirà per la vall de Burguera i Terranova. Esta ruta consisteix en la senyalització del camí i l’explicació, mitjançant panells, de la flora i la fauna d’estos medis aquàtics.

Seguint un passeig, a peu o en bicicleta, anem per una ruta que la gent ja utilitza per la tranquil·litat i bellesa del paratge, a banda de ser un camí recte i curt del poble a la mar .

Així amb este projecte, lligat amb l’altre projecte de senyalística del Raval i Vila, es posa en valor un nou producte turístic, rutes que ja es fan, a les que s’afegeix un valor pedagògic per a escoles i particulars amb la senyalització i els panells.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *