La Campanya de Setmana Santa ha estat molt satisfactòria per al sector turístic

El regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva el valencianista Pau Pérez ha valorat les primeres dades de la Campanya de Setmana Santa a la Ciutat d’Oliva.

Les primeres estimacions han estat molt satisfactòries per als diferents subsectors turístics. Hosteleria, allotjament i transports han treballat a ple rendiment. La ocupació d’Hotels, Càmpings i apartaments ha rondat el 80%.
Oliva ha rebut molts visitants de la pròpia Comunitat Valenciana espacialment de les Comarques Centrals i de la Ciutat de València.

La Platja ha estat el principal atractiu. Els visitants i la ciutadania d’Oliva han valorat molt positivament la intervenció de la Zona del Mar Mediterrani on s’ha pogut gaudir d’un nou espai per a l’hostaleria i restauració. La intervenció s’ha fet des del departament de Turisme amb els Fons del Plan-E.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *