El regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva el valencianista Pau Pérez ha valorat les primeres dades de la Campanya de Setmana Santa a la Ciutat d’Oliva.

Les primeres estimacions han estat molt satisfactòries per als diferents subsectors turístics. Hosteleria, allotjament i transports han treballat a ple rendiment. La ocupació d’Hotels, Càmpings i apartaments ha rondat el 80%.
Oliva ha rebut molts visitants de la pròpia Comunitat Valenciana espacialment de les Comarques Centrals i de la Ciutat de València.

La Platja ha estat el principal atractiu. Els visitants i la ciutadania d’Oliva han valorat molt positivament la intervenció de la Zona del Mar Mediterrani on s’ha pogut gaudir d’un nou espai per a l’hostaleria i restauració. La intervenció s’ha fet des del departament de Turisme amb els Fons del Plan-E.