L’associació VEDAMA es fa càrrec del servei de recollida i protecció d’animals a Oliva

Oliva compatarà amb servei de recollida i sobretot, manteniment i protecció d’animals, després de 7 mesos sense servei i a pesar de la regidora de Sanitat: Amparo Tercero.

Des del BLOC, en reiterades ocasions i davant la comissió d’Ordenació del Territori s’ha denunciat que l’Ajuntament incomplia una de les obligacions bàsiques que li pertoquen segons la llei, el servei de recollida d’animals i de canera municipal, i s’ha exigit una solució.

Finalment, gràcies a la insistència constant, al treball seriós, responsable, i a la més que bona voluntat dels membres de l’associació sense ànim de lucre VEDAMA, Oliva dóna un salt important no només de qualitat del servei, sinó també envers un tracte més humà amb els animals.

L’associació VEDAMA està formada per molts i moltes voluntàries d’Oliva i promou un canvi en la cultura del tracte i la tinença d’animals, basats en el no sacrifici, en la reeducació i la conscienciació ciutadana, l’adopció responsable i el compliment de la legalitat vigent.

Si voleu més info rmació sobre VEDAMA, la seua tasca i la relació amb l’Ajuntament d’Oliva la teniu a http://vedama-oliva.blogspot.com/

Des del BLOC d’Oliva volem agrair i reconèixer el treball de les persones que integren VEDAMA i vos animem a conèixer-los de primera mà i a col·laborar amb el seu projecte.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *