Dimecres passat va tindre lloc la signatura dels convenis de col·laboració entre l’Ajuntament d’Oliva i les associacions de comerciants de la ciutat, a càrrec del regidor de Comerç, David González, i els presidents d’ACCO i del Mercat Municipal, Fernando Ferrer i Tere Gómez, respectivament.

L’objectiu principal d’estos convenis la captació de clients d’altres ciutats, així com la retenció de la despesa per part dels compradors d’Oliva. D’esta manera, es preten augmentar els recursos propis que les associaions de comerciants dediquen a les campanyes de promoció comercial.

Enguany, l’import dels convenis ha descendit en un 20% respecte als de 2009 a causa de la disminució important del pressupost de l’Ajuntament, i finalment s’ha quedat en 7.132,00 euros per a ACCO i 1.600,00 euros per al Mercat Municipal.
David González ha destacat la importància de la col·laboració entre l’Ajuntament i els comerciants per fer d’Oliva una ciutat comercialment i social viva, ja que un comerç competitiu, a més d’aportar beneficis econòmics a la ciutat, també ho fa en termes socials per seu efecte cohesionador.