El dimecres van començar els treballs d’edificació de la casa de la festa, amb la col·locació de la primera pedra.

La Casa de la Festa serà un espai destinat preferentment a les juntes d’associacions festeres –encara que podrà ser utilitzat per qualsevol associació-, amb el qual la regidoria de festes pretén cobrir la necessitat que tenen actualment les organitzacions festeres de sales de reunió i seus socials, amb l’objectiu d’impulsar una millora de les festes i la participació ciutadana a Oliva.

El projecte consta bàsicament de 5 despatxos, 2 sales de reunió, una sala badívola de 200 m2, una xicoteta cafeteria i un magatzem. Una vegada en funcionament, a més de les reunions setmanals de les associacions, allí podran tindre lloc assemblees generals, exposicions, xerrades, conferències, presentacions, tallers, etc.

A més a més, el conjunt de l’edifici comptarà amb la tecnologia més moderna d’estalvi energètic i funcionarà de manera autogestionada, sense necessitat de personal continuat.

La Casa de la Festa s’ubicarà al solar dotacional existent a la confluència entre els carrers Alcalde Juan Sancho i Passadores, prop del Col·legi Lluís Vives, al Passeig, i també serà un element dinamitzador d’esta part de la ciutat.
El preu final de licitació, IVA inclòs, és de 595.482,97 euros i serà assumit íntegrament pel fons del Plan Confianza.