El Valencianista Pau Pérez regidor de Platges de l’Ajuntament d’Oliva (BLOC) i Coordinador de l’Òrgan Gestor de les Platges d’Oliva ha valorat l’adjudicació de l’obra proposada per la seua regidoria al marc del Plan E-2.

La Posta Sanitària de la Platja d’Oliva, vindrà a reforçar el servei de salvament i socorrisme que efectua la Creu Roja a les platges d’Oliva i a millorar una infraestructura que ha esdevingut obsoleta al centre de les platges d’Oliva entre la Platja de Pau-Pi i la del Aigua Blanca.

L’edifici ha estat projectat per l’Arquitecte Carlos Navarro i serà construït per l’empresa PAVASAL.S.A (guanyadora del concurs). la qual ha ofertat millores a l’Ajuntament d’Oliva per valor de 28.747,38 euros sobre un pressupost global de 149.110,46 euros i una reducció del termini d’execució material molt significativa. Les millores aniran destinades a la reurbanització i millora de la zona adjacent a les obres.

La intenció de la regidoria de Turisme (BLOC) a l’hora de fixar el present Pla d’Inversions (Plan E 1 i 2, Plan C) ha estat revitalitzar el Centre Històric de la Platja de Pau-Pi per tal de mantindre el seu atractiu com a destinació turística i també millorar la qualitat de vida de tots els residents sense obligar a despeses futures més enllà del manteniment a la institució municipal.

L’actuació es completarà amb la reurbanització de la Plaça Europa amb fons del Plan C de la Generalitat Valenciana. Amb tot s’aconseguirà millorar i revitalitzar un dels llocs més valorats per turistes i residents als barris marítims d’Oliva.