El regidor de comerç, David González, rep la nova junta de l’ACCO

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), ha renovat la seua Junta i ha triat Presidenta Rosa Llopis de “Boutique Rosa”, alhora que han nomenat President Honorífic Fernando Ferrer.

A l’endemà de la seua elecció, tota la Junta al complet va ser rebuda per regidor de Comerç, Mercats i Consum i Portaveu del BLOC: David González, qui va tindre paraules d’agraïment per a la junta anterior, pel seu treball constant i ben fet al llarg dels últims anys. David també va donar la benvinguda a la nova Junta encapçalada per Rosa Llopis, desitjant-los sort i oferint-los tota col·laboració per part de l’Ajuntament d’Oliva amb l’objectiu compartit de continuar augmentant i millorant el comerç d’Oliva, el que fa ciutat.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *