La nova posta sanitària de salvament i socorrisme avança a bon ritme

El Regidor de Turisme i Platges a l’Ajuntament d’Oliva, Pau Pérez, ha efectuat una visita a les obres de la nova posta sanitària de salvament i socorrisme de la platja d’Oliva.

La visita s’ha realitzat acompanyat de tècnics municipals i de responsables de l’empresa Pavasal, que executa el projecte, per tal de conèixer de primera mà l’estat de les obres.

Aquest projecte s’engloba dintre del segon Plan E amb un pressupost de 160.000 euros. Les obres continuen a bon ritme i estan complint-se els terminis marcats inicialment. Junt amb la construcció de la nova posta sanitària també es realitzarà una adequació de tot el vial i les voreres de la zona.

“Esta posta vindrà a millorar notablement els serveis de socorrisme i salvament de les nostres platges, especialment, les de Pau Pi i Aigua Blanca. És una aposta per reforçar la qualitat de la nostra costa i, també, es tracta d’una demanda del col·lectiu de Creu Roja de la ciutat d’Oliva” assenyalava el Regidor de Turisme i Platges, Pau Pérez.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *