El museu etnològic acull una exposició sobre l’expulsió dels moriscos

El Museu Etnològic d’Oliva acull estos dies una exposició sobre els 400 anys d’expulsió dels moriscos. L’exposició, realitzada per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, ha estat presentada als municipis de la comarca veïna i ara arriba a Oliva amb l’objectiu de difondre els fets esdevinguts en 1609.

Per a Rosanna Torres, responsable de la Regidoria de Museus d’Oliva, l’exposició és una oportunitat per donar continuitat als actes organitzats a Oliva en 2009 amb motiu de l’aniversari de l’expulsió. I també ha destacat com l’exposició se centra en l’expulsió contada des de la Marina Alta però narra uns fets “fonamentals en la història de tot el País Valencià ja que amb l’expulsió el nostre país va perdre un terç de la seua població i esborrà del mapa una cultura i població que havia restat a les nostres terres més de huit segles”.

L’horari en què estarà oberta i disponible al públic l’exposició serà el mateix horari que el del Museu Etnològic situat al Carrer Tamarit d’Oliva. És el següent:

– De dimarts a dissabte:
— matins: de 10:00 a 13:30 hores.
— vesprades: de 18:00 a 20:30 hores.
– Diumenges: de 10:00 a 14:00 hores.
– Tancat: diumenges de vesprada i dilluns.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *