S’inaugura la nova biblioteca de l’En Vich al Sector 15 d’Oliva

El matí de dilluns Rosanna Torres, regidora de Biblioteques, junt amb l’Alcalde d’Oliva, Salvador Fuster, i el subdelegat del govern, Luis Felipe Martínez, han inaugurat la nova biblioteca pública l’En Vich, al Sector 15.

Aquesta nova infraestructura ha estat realitzada arran del II Pla d’Inversió Local del Govern estatal, amb un pressupost de 750.000 euros. I no serà fins d’ací unes setmanes que començarà a prestar serveis.

Per a Rosanna Torres la nova infraestructura naix amb voluntat de dinamitzar la vida social i cultural del barri i respon a l’augment d’usuaris i demanda que han viscut els darrers anys els Serveis de Biblioteques d’Oliva, fruit d’una política decidida de promoció de la lectura entre joves i majors.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *