El BLOC pregunta al plenari de març per Aigua Blanca IV i per l’edifici de l’Almàssera

El BLOC va demanar a l’alcalde la convocatòria d’un Plenari Extraordinari sobre Aigua Blanca 4, ja que els nombrosos problemes d’esta urbanització mai han estat tractats com un punt en l’ordre del dia de cap Plenari. Hi ha moltes coses que aclarir, responsabilitats a depurar i, sobretot, s’ha de donar una solució política a l’assumpte.

D’altra banda el BLOC va demanar que es depuren responsabilitats en el cas de l’Edifici de l’Almàssera, edifici de serveis municipals nou que pateix una sèrie de deficiències serioses derivades d’un sistema de ventilació que no renova l’aire. El BLOC va manifestar la seua preocupació pel fet que potser un sistema deficient de ventilació estiga darrere de l’augment del nombre de malalties respiratòries dels treballadors de l’edifici.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *