El BLOC d’Oliva ompli el cinema de la mar en la presentació de la seua candidatura

L’acte reuneix més de 500 persones al barri marítim i serveix per presentar l’equip humà del BLOC a la ciutat.

Divendres passat 8 d’abril, el BLOC d’Oliva va presentar la seua candidatura per a les pròximes eleccions del 22 de maig. David González va donar a conèixer l’equip que farà possible l’impuls que necessita la ciutat i que estarà “especialment preocupat per generar treball i activitat”.

El lloc escollit per a aquest acte va ser el Cinema de la mar (Platja d’Oliva), el qual es va omplir fins al límit de la seua capacitat, sobrepassant-se el nombre de cinc-centes persones assistents a l’acte.

L’acte va comptar amb la presència del diputat portaveu del grup parlamentari Compromís, Enric Morera, que encapçala la llista de Coalició Compromís a les eleccions autonòmiques del pròxim 22 de maig.

El líder nacional del BLOC, d’ascendència olivera, va incidir en els grans oblits inversors dels governs estatal i autonòmic a la Safor i, particularment, a Oliva. I també va manifestar tot el seu suport a la candidatura d’Oliva que anava a presentar-se a l’acte.

Després d’un emotiu audiovisual que repassava les principals fites de l’acció cívica i política del nacionalisme a Oliva, el candidat a l’ajuntament d’Oliva pel BLOC, David González, manifestava al seu discurs que “se sent preparat, en condicions, i amb la voluntat suficient per arribar a major responsabilitat política i per plantar cara als reptes que la ciutat té per davant.” Així mateix, va assegurar que compta amb un equip de persones capacitades, amb il·lusió i visió de futur, “que no han esperat a formar part d’una llista electoral per posar-se a treballar pel seu poble i pels seus ciutadans, sinó que ja l’han han fent tots els dies des de diferents àmbits i col·lectius dels quals formen part. La qual cosa és una garantia de vocació pública i procupació pels assumptes de la ciutat. Un equip de persones que coneixen bé el món associatiu d’Oliva i les necessitats pròpies del dia a dia de la localitat. Que combina l’experiència en la gestió amb gent nova”.

David González va destacar que entenia la tasca principal del futur grup municipal del BLOC com un motor de la ciutat, especialment preocupat per generar treball i activitat.

Finalment, van presentar els principals compromisos de la candidatura dels *econacionalistas d’Oliva són els següents:

– Promoure el treball i l’activitat, una ciutat amb una economia més potent. Millorar les condicions perquè el turisme, el comerç i l’agricultura vagen de la mà com motors de la nostra economia. Treballar braç a braç amb els empresaris per generar noves oportunitats i llocs de treball.

– Treballar per fer d’Oliva una ciutat saludable i amable amb les persones. Más eficient, més neta i respectuosa amb el medi ambient. Una ciutat que pose en valor el seu patrimoni i recursos naturals.

– Fer l’Ajuntament més pròxim i més útil a les persones, millorar el seu funcionament perquè passe a ser una solució als problemes i les iniciatives ciutadanes, i no un obstacle més a salvar.

– Promoure l’educació, l’esport i les nostres manifestacions culturals i festives. Construir una societat més cohesionada, més valenciana, més conscient de si mateixa i de les seues possibilitats. Una ciutat preparada per millorar el seu futur.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *