Carta oberta de David González a Salvador Fuster

Apreciat Salvador,

Mogut per la responsabilitat que les ciutadanes i ciutadans d’Oliva van dipositar en nosaltres el passat 22 de maig, m’adrece personalment a tu per tal de fer un darrer esforç d’arribar a un acord entre els grups polítics que encapçalem.

M’haguera agradat poder dir-t’ho personalment en algun dels encontres mantinguts entre els representants dels nostres partits, als quals he assistit. Potser, això hauria facilitat les possibilitats d’arribar a un acord.

Als diferents escrits que m’han arribat des del PSPV-PSOE d’Oliva, he constatat la preocupació de “frenar el pas a polítiques de dreta que puguen posar en perill allò aconseguit en les darreres legislatures del nostre poble”. Compartisc plenament la inquietud abans esmentada, i personalment també estic seriosament preocupat pel futur de la nostra ciutat.

Crec que hem de fer tot el possible per aconseguir que el sentiment progressista, majoritari a les urnes en els passats comicis, quede reflectit en una fórmula de govern satisfactòria per al nostre poble.

I, precisament, per tal de ser fidels a la voluntat expressada pels ciutadans i ciutadanes d’Oliva, cal interpretar adequadament quina ha estat aquesta. En eixe sentit, crec honestament que les persones de la nostra ciutat han demanat un canvi en les formes de gestionar l’administració local. Les passades eleccions han generat un nou escenari polític, que representa un canvi qualitatiu, substancial, i no tan sols quantitatiu. I pense que el canvi s’ha de visualitzar des del primer moment de la legislatura, amb l’assumpció de l’alcaldia per part del BLOC.

Entenc que cal un cert temps per re-situar-se en el nou escenari triat a les urnes, però és necessari fer aquest exercici de responsabilitat per poder estar a l’altura del que la ciutadania demanda de nosaltres.

Per tot això, vull expressar-te una vegada més, la meua bona predisposició d’arribar a un acord satisfactori per al poble d’Oliva.

No obstant, si malauradament no arribàrem a cap entesa abans de la sessió de constitució de l’ajuntament de demà, vull expressar-te fermament la meua voluntat, i la de tot el meu partit, de mantindre les mans esteses per aconseguir futurs acords beneficiosos per a la nostra ciutat, Oliva.

David González Martínez

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *