Enric Morera, síndic del grup parlamentari COMPROMÍS, ha preguntat en les Corts Valencianes per la segona fase de les obres de reparació de la Via Ronda de la Platja d’Oliva. La contestació per part de la Consellera d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, Maritina Hernández, ha estat la següent:

“Les obres de reparació de la ronda platja d’Oliva han finalitzat recentment en la zona més afectada pels problemes sorgits en el seu moment, amb resultat aparentment satisfactori”.

“Per a una segona actuació aigües amunt del tram reparat, on els problemes del paviment són molt més reduïts, es va a esperar un temps per a comprovar el resultat de la solució adoptada”.

Des del grup municipal del BLOC-Compromís d’Oliva considerem la contestació vaga i poc satisfactòria, senzillament per complir l’expedient. No ens aclareix quan de temps hauran de continuar patint els ciutadans d’Oliva i totes aquelles persones que ens visiten els problemes de la Via Ronda. Ni si es dotarà una partida pressupostària en els pressupostos de la Generalitat per a 2012, o haurem d’esperar fins 2013 o més enllà.

Per acabar, aprofitem per tal d’animar a la Consellera d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, Maritina Hernández, a visitar Oliva per comprovar personalment l’estat de la Via Ronda, la greu situació del sector agrícola o l’estat de l’edifici de la Cambra Local Agrària, entre d’altres.