El cap de setmana passat els veïns i comerciants de la zona del Passeig Rei En Jaume van assistir amb sorpresa al tallament al trànsit entre els carrers Cervantes i Loygorri. El tallament d’esta via tan important per al sistema de trànsit rodat d’Oliva va generar problemes d’embussos al carrer Cervantes, així com per als veïns que intentaven accedir al carrer Puríssima o els que intentaven eixir des del carrer Sant Lluis, a més de la impossibilitat d’accedir a la zona per aparcar.

Preguntant els veïns de la zona, hem pogut averiguar que no estaven informats sobre este tallament, que pareix es repetirà al llarg dels propers caps de setmana, segons fonts de la mateixa Policia Local, per ordre directa de l’alcaldia. El motiu principal, sembla ser protegir el pas de xiquets els caps de setmana, la qual cosa pot ser qüestionable, però encara que la intenció puga ser bona, la mesura ha estat improvisada, poc meditada i poc dialogada amb els afectats de la zona.

És per això que des del BLOC-Compromís s’ha demanat que s’informe als veïns convenientment, a més de sol·licitar l’informe corresponent de la Policia Local. Per últim també lamentem que, una vegada més, este tipus de mesures ni tan sols siguen tractades en la Comissió de Governació, que és on es debateixen les qüestions que afecten el trànsit i la seguretat vial i es prenen les decisions amb els informes corresponents.