Ahir dilluns, 30 de gener, el propietari del Trinquet d’Oliva va decidir tancar les portes de la instal•lació, després de més d’un any de negociacions i promeses incomplides de l’Ajuntament d’Oliva, i després de mesos sense cap contracte de lloguer.

Des del grup municipal del BLOC-Compromís lamentem que s’haja arribat a esta situació i exigim al govern municipal del PP celeritat i determinació per solucionar este problema de manera urgent, sobretot per les conseqüències negatives que el tancament tindrà per al conjunt d’activitats que duu endavant el Club de Pilota d’Oliva i la gran quantitat esportistes i d’usuaris afectats. En este sentit, si el govern municipal no sap com solucionar esta situació, compta amb la nostra col•laboració.

D’uns anys ençà, el Club de Pilota d’Oliva porta endavant una gran quantitat d’activitats esportives com la creació de l’Escola de Pilota, el Campionat d’Aficionats, la participació de 3 equips d’Oliva en el campionat autonòmic, el Campionat Gregori Maiana, els campionats de les falles, moros i cristians, les festes del Crist, classes de tecnificació i perfeccionament per a adults o la partida de professionals del dimarts. És un dels clubs de pilota amb més activitat del País Valencià. Tot això ha fet crèixer espectacularment l’aficció a Oliva i a La Safor.

És per això, que des del BLOC-Compromís pensem que l’Ajuntament no pot permetre que s’acabe a Oliva tota esta activitat, més si tenim en compte que no se sap quan obrirà les seus portes el nou edifici del Trinquet, ja que els errors en el projecte inicial i la falta de finançament per subsanar-los, fa pensar que no estiga en funcionament en un periode de temps breu.