Oliva rep els xiquets saharauis de ‘Vacances en Pau’

Els xiquets que passen l’estiu a la Safor gràcies a la campanya ‘Vacances en Pau’ que organitza cada any Acaps La Safor, van visitar l’Ajuntament d’Oliva. L’alcalde del municipi, David González, al costat de la resta de regidors, els van rebre en el Consistori. En finalitzar l’acte, se’ls va lliurar un detall commemoratiu. Aquest any han arribat 13 xiquets i xiquetes saharauis a Oliva.

La foto que il·lustra la notícia és d’Àlex Oltra. I podeu trobar totes les imatges de la visita al web d’ACAPS-La Safor, entitat guardonada amb el Premi Abril 2009, que entrega cada any l’executiva comarcal del BLOC Safor-Valldigna.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *