L’alcalde d’Oliva, David González, s’ha reunit al seu despatx amb l’alcalde de la localitat veïna de Pego. A la reunió també ha estat present el regidor d’Ordenació del Territori d’Oliva, Vicent Canet, i el regidor d’Obres i Serveis de Pego, José Pasqual García.

En la reunió s’han tractat diversos assumptes d’interés per als dos municipis. Entre d’altres, s’han abordat assumptes com l’al·legació que va presentar en el seu dia l’Ajuntament de Pego al Pla General d’Ordenació Urbana d’Oliva; la proposta d’incrementar la coordinació respecte al Parc Natural de la Marjal o posar en funcionament actuacions conjuntes en les instal·lacions del Campament del Carritxar.

L’alcalde d’Oliva, David González, ha indicat que “en un parell de mesos tornaré la visita i ens reunirem a l’Ajuntament de Pego per tal de continuar tractant problemàtiques comunes a les nostres localitats”. Així mateix, també ha assenyalat que la seua intenció és “augmentar les relacions entre els dos ajuntaments”.

Esta primera reunió amb l’alcalde de Pego s’emmarca dins de l’agenda prevista per part de l’alcalde d’Oliva, David González, en què té previst iniciar una ronda de contactes periòdics amb aquells municipis i alcaldes que limiten amb el terme municipal d’Oliva. “La nostra intenció es abordar en eixes reunions  temes i assumptes que puguen afectar tant a la nostra ciutat com a la resta de poblacions veïnes, augmentar el diàleg i buscar solucions conjuntes” assenyalava l’alcalde, David González.

Font: AEDL Aj. Oliva