Hissada de bandera de qualitat a la plaça d’Europa.

Este divendres 10 d’agost s’ha dut a terme l’acte d’hissada de la bandera de qualitat ISO 14001, que ha tingut lloc a la plaça d’Europa,  al voltant de les 10:30h. La bandera ha estat hissada pel Regidor de Medi Ambient, Pepe Salazar i la Regidora de Platges, Imma Ibiza.

Este certificat del sistema de gestió ambiental de platges, suposa haver assumit uns compromisos ambientals com: la millora continuada, la prevenció de la contaminació i compliment de la legislació.

El segell de qualitat aporta avantatges com: el reconeixement internacional, el control d’impactes ambientals i l’estalvi en la despesa seguint les mesures establides d’efectivitat com són: la separació de residus, el control de vehicles que entren a la platja, la neteja de l’arena, el manteniment de les instal·lacions(dutxes, banys i passarel·les)…

A este distintiu s’ha d’afegir les dos banderes blaves de la platja Pau Pi i Aigua Blanca , més les tres banderes de qualitat turística “Q” de les platges Pau Pi, Aigua Blanca i Aigua Morta.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *