Este cap de setmana Passat el Bloc Nacionalista Valencià ha celebrat el seu 6é CongrésNacional. Sota el lema “La força de la democràcia” el Bloc ha aprovat les ponències Política i d’Innovació Organitzativa de cara a reforçar el funcionament intern, marcar els objectius a seguir durant els propers anys i consolidar el projecte de Compromís.

El congrés ha triat la nova executiva que continuarà encapçalant-la Enric Morera com a Secretari General. S’ha creat noves àrees de gestió i organització interna, i s’ha reforçat el paper de la comunicació política. En este apartat de l’organigrama formarà part la nostra companya Helena Malonda com a Secretaria de Serveis Comunicatius.

El congrés també ha triat a 33 dels consellers que formaran part del Consell Nacional del Bloc. La nostra companya Pepa Chesa ha estat elegida entre les més votades. Els companys de la comarca Jordi Juan, alcalde de Tavernes, i Alícia Izquierdo també han estat escollits. Josep Miquel Moya, de Gandia, Miquel Aleixit de Benirredrà i Agus Brines, de Simat, formaran part de l’Executiva Nacional. L’alcalde de Xeresa, Tomás Ferrandis, és membre nat del nou Consell Nacional.

El diumenge el congrés va retre homenatge als membres històrics del nacionalisme valencià. Els companys Paco Devesa i Pepa Chesa van rebre la insígnia del nostre partit. La notícia a Vilaweb, ha mencionat els membres d’Oliva.

La notícia del 6é Congrés al mitjans:

Vilaweb: “El Bloc se solidaritza amb els processos de Catalunya i Escòcia

Punt-Avui+: “Morera assegura que amb el Bloc comença el canvi polític al País Valencià

Levante-EMV: “Morera sale reelegido líder del Bloc con el apoyo del 86 % del partido

La Vanguardia: “Enric Morera es reelegido líder del Bloc con el 86% de los votos del partido

Ara: “Enric Morera: “Compromís no es pot quedar en la protesta; cal ser alternativa

Las Provincias: “El Bloc apoya el derecho de los catalanes a pedir su independencia

Nota de premsa Bloc: “Morera assegura que amb l’enfortiment del BLOC i de Compromís, “comença el canvi polític al País Valencià

Enllaç de les fotos del VIé Congrés del Bloc Nacionalista Valencià:

https://picasaweb.google.com/107888936494664397440/VICongresNacionalDelBLOC?authuser=0&feat=directlink#5794293335578836274