L’alcalde d’Oliva firma un conveni per a la promoció de la V Mostra Gastronòmica de la fira.

L´alcalde d´Oliva, David González, ha signat un conveni de col•laboració amb el vicepresident del Patronat Provincial de Turisme “València Terra i Mar”, Ernesto Sanjuán, per a la promoció de la pròxima V Mostra de Gastronomia d’Oliva.

Amb la signatura d´este conveni la Diputació de València s´ha compromés a aportar una quantitat econòmica de 3.500 euros a càrrec del pressupost de Turisme de 2012. La reunió va tindre lloc ahir dijous, 4 d´octubre, a València.

Com a contraprestació, l´Ajuntament d´Oliva haurà de promoure la marca turística “València Terra i Mar” a tots els fullets publicitaris i cartells promocionals de la Mostra Gastronòmica.

“Volem donar les gràcies a la Diputació de València pel seu recolzament en esta iniciativa gastronòmica. Es tracta d´un esdeveniment que afavoreix el desenvolupament i la promoció turística del municipi d´Oliva ja que té una massiva afluència de visitants i una repercució als mitjans de comunicació” assenyalava l´alcalde David González.

Durant la reunió, l´alcalde d´Oliva va traslladar al diputat diferents assumptes i projectes turístics que té en marxa la delegació de Turisme d´Oliva que ostenta la regidora Inma Ibiza.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *