Dia Internacional de la Biblioteca i “book crossing”.

El Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva va sorprendre el dimecres amb una iniciativa inèdita a la ciutat. Prenent com a exemple la idea del book-crossing, per la qual la gent intercanvia llibres dipositats en punts estratègics de les ciutats, el personal del servei va repartir exemplars per tota la població, però que podien passar a ser propietat de qui ho vulguera.

Amb aquesta proposta d’animació a la lectura, les biblioteques oliveres han celebrat el Dia Internacional de la Biblioteca, commemoració que,  des de l’any 1997, té lloc cada 24 d’octubre.

Amb els volums regalats, prèviament donats de baixa dels fons de les biblioteques, la gent que els recollia rebia una invitació a acudir als centres públics de lectura, i la proposta de penjar una foto personal amb el seu llibre en la pàgina de facebook de les biblioteques municipals.

Rosanna Torres, regidora de Biblioteques, ha agraït la col·laboració en aquest projecte d’alguns particulars que han ajudat al repartiment dels volums, i ha destacat la importància de la iniciativa pel que fa al foment de la lectura, i el paper de les biblioteques públiques en la formació i l’educació dels ciutadans i ciutadanes.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *