Comencen els cursos del CDT a Oliva per millorar el turisme.

El passat dilluns, dia 15 d’octubre, va començar el curs d’anglés per a establiments turístics en la Tourist Info Oliva platja. Amb una durada de 30 hores, les classes s’impartixen dilluns i dimecres, i finalitzaran el 3 de desembre. Hi ha la possibilitat d’ampliació per al pròxim trimestre.

Este dimecres, el director del Centre de Desenvolupament Turístic (CDT Alqueria del Duc), Antonio Crespo, junt amb la delegada de Turisme a l´Ajuntament d´Oliva, Imma Ibiza, van inaugurar el curs i van donar la benvinguda als alumnes. També està prevista la sol·licitud a la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport per a la realització de cursos d’alemany turístic.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *