La Sala de lectura infantil, amplia el seu horari amb el trasllat a Tamarit.

La Regidoria de Biblioteques d´Oliva ha anunciat el trasllat definitiu de la Sala de Lectura Infantil a la Biblioteca de Tamarit. D’aquesta manera, alhora que es produeix un estalvi energètic i es facilita la racionalització dels recursos humans, s’ofereix al públic infantil un horari més ample que el que gaudien abans a la Sala Infantil.

Rosanna Torres, Regidora de Biblioteques, vol destacar el paper que les diferents corporacions municipals han jugat en aquesta evolució dels centres públics de lectura d’Oliva, i també subratllar l’esforç que la plantilla actual del Servei de Biblioteques, i també la gent que hi ha treballat ocasionalment, han posat de la seua part per assegurar el funcionament de les biblioteques d’Oliva, i fer tot el que estava a les seues mans perquè el servei als usuaris, hui en dia, es ressentisca el menys possible dels efectes de la greu crisi econòmica. “Mentre en altres poblacions similars a Oliva o inclús més grans, les biblioteques redueixen horaris o tanquen portes, Oliva augmenta i optimitza el seu servei”, ha declarat.

Amb l’obertura de la Biblioteca de l’Envic, i el trasllat de la Sala Infantil a la Biblioteca de Tamarit, Oliva enceta una nova etapa del seu Servei de Biblioteques, que culmina per ara la renovació iniciada el 1989.

Aquell any s’obria la Biblioteca Pública ubicada a la Casa de la Cultura, que substituïa l’antic centre de lectura del carrer de l’Hospital, dirigit per la funcionària municipal Chelo Llorca. Al cap d’uns anys, i davant l’evident augment d’usuaris, l’Ajuntament creava, al Centre Social de Sant Francesc, l’Agència de Lectura del mateix nom, ara transformada en la més gran i millor dotada Biblioteca de l’Envic. Més endavant, la biblioteca del carrer Major es quedava massa menuda per acollir una demanda que no parava de crèixer, i la Biblioteca de Tamarit en va ser la solució. Ara, en disposar d’un centre com l’Envic, amb dos àmplies sales destinades a públics de diferents edats, una d’elles en exclusiva per a joves i xiquets, la Sala Infantil del carrer Major ha pogut ser traslladada a Tamarit.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *