El quintet mallorquí actuarà divendres, 1 de febrer al Teatre Olímpia. L’actuació obri la programació cultural d’hivern-primavera a Oliva.
El quintet mallorquí Antònia Font actuarà a Oliva el pròxim divendres, 1 de febrer, en un concert promogut per la Regidoria de Cultura, i que serà una de les primeres presentacions del darrer disc, ‘Vosté és Aquí’, en territori valencià. La cita és al Teatre Olímpia, a les 22.30 hores, i el preu de les entrades és de 15 euros.

El recital ha estat presentat este matí en roda de premsa per la regidora de Cultura, Rosanna Torres, la regidora de Turisme, Inma Ibiza, i la representant de Suport Produccions, Annabel Nadal.

‘Vosté és Aquí’ es va presentar el darrer 9 d’octubre, i el grup ja ha recorregut diferents ciutats. Són 40 cançons breus i emotives amb molt de sentiment líric, una de les característiques del grup.

L’any 1997 el grup Antònia Font va enregistrar una maqueta amb quatre temes. Cibernauta Joan, l’Univers és una festa, Rumba i Es xifon és un aparato, títols de les primeres cançons.

A partir d’ací, el grup comença a girar pels bars d’arreu de Mallorca fins la publicació del primer disc: Antònia Font (2002). El quintet mallorquí ja suma huit discos.


D’altra banda, el concert dóna el tret d’eixida a l’agenda cultural hivern-primavera d’Oliva, una programació que ha estat pensada, segons Torres, “per a tots els públics”. La regidora ha avançat que en els pròxims mesos hi haurà l’Escola de Teatre, la I Fira del Mineral a Oliva, una nova edició del Poefesta, la presentació del documental ‘Algèria, el meu país’, i un Festival de Teatre Infantil i Juvenil amb actuacions tant al carrer com a recintes tancats. Torres ha expressat el seu desig que “d’ací un any pugam parlar d’una programació teatral estable a Oliva”.