Oliva planteja reforçar les polítiques socials i combatre l’atur en 2013.

L’alcalde, David González, fa balanç dels propòsits del seu govern per a enguany

L’alcalde d’Oliva, David González, ha parlat avui en Ràdio Gandia SER dels principals objectius que s’ha traçat el Govern municipal per al 2013. Un nou exercici, que reconeix el nacionalista David González, estarà marcat per la crisi, el que es plasmarà en els pressupostos locals, que inclouran una nodrida partida destinada a reforçar les polítiques socials i lluitar contra l’atur.

González ha explicat per a Ràdio Gandia SER la full de ruta del seu executiu respecte a l’any que iniciem, que passa també per dinamitzar el comerç i posar fi al caràcter estacional de la campanya turística, amb una forta aposta per la cultura i l’oci com pols d’atracció de visitants. D’igual manera, l’alcalde d’Oliva apunta que en 2013 s’engegarà un pla especial per a la reforma del Centre Històric i seguiran amb el treball dedicat a solucionar els problemes que presenten diverses urbanitzacions locals.

David González també ha realitzat un balanç de l’any que acabem de tancar, caracteritzat per un canvi en el Govern local, produït arran d’una moció de censura. L’alcalde d’Oliva considera que així se li ha donat estabilitat a la gestió municipal, per exemple elaborant un pressupost que fins a la data no s’havia pogut concretar. Ja en 2012, recorda González, es van prendre diverses mesures per a millorar l’assistència social.

http://www.radiogandia.net/images/stories/audio/alacarta/Cortes/1302-gonzalez.mp3

Font: http://www.radiogandia.net/noticias-cadena-ser/9194-.html