El govern de l’Ajuntament d’Oliva informa que, durant el passat mes de desembre de 2012, s’ha procedit a la nova adjudicació de diverses pòlisses d’assegurances municipals. Estes adjudicacions tenen una durada d’un any, entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2013.

Amb les noves adjudicacions, l’Ajuntament d’Oliva s’estalviarà un total de 13.759,99 euros respecte a les assegurances de l’any 2012. Les pòlisses que han estat adjudicades des de l’1 de gener de 2013 són les que fan referència a la RC (Responsabilitat Civil), Edificis Municipals, Vida– Accidents, i Vehicles.

A més de l´estalvi econòmic indicat per a enguany, l´Ajuntament d´Oliva ha aconseguit millores significatives en quant a les primes i condicions de les asseguradores, així com, un augment del nombre d´edificis municipals assegurats.

Segons paraules de l´alcalde d´Oliva, David González “esta acció s´enmarca dins de la política de reducció de despesa i eficiència financera que s´està duent a terme per part dels diferents departaments de l´Ajuntament d´Oliva”.