En breu, es col·locarà cable de fibra òptica a la Biblioteca de Tamarit, el Jutjat de Pau, i l’antiga escola de l’Hort de Palau.

La Regidoria de Modernització de l’Administració de l’Ajuntament d’Oliva ha iniciat la instal·lació de fibra òptica a alguns edificis públics de la ciutat.

Així, en una primera fase, s’ha actuat a l’Escola de Persones Adultes (l’EPA) i, en breu, finalitzaran els treballs a la Biblioteca Tamarit, “on hi ha molts estudiants i usuaris que requereixen d’un sistema potent per connectar-se a Internet”, a l’edifici del Jutjat de Pau i a l’edifici de l’antiga escola de l’Hort de Palau.

Segons la regidora, Imma Ibiza en este últim immoble s’instal·laran les dependències i serveis que, a hores d’ara, s’hi troben a l’edifici de l’Almàssera.

Este servei de fibra òptica ja s’utilitzava anteriorment en altres dependències municipals, com ara l’edifici de l’Ajuntament, l’edifici de l’Almàssera, i l’Agència Tributària.

La regidora Ibiza ha assegurat que, en posteriors fases, la fibra òptica s’aplicarà també a altres edificis públics d’Oliva.