El regidor de Mercat i Comerç d’Oliva destaca la bona acollida de les activitats programades i l’estalvi aconseguit amb l’enllumenat de Nadal.

L’Associació del Mercat liura els 1.000 euros dels beneficis del llibre “La Cuina del Mercat” a Cáritas.

El regidor de Mercat i Comerç d’Oliva, Vicent Roig ha fet balanç de les principals activitats comercials del passat Nadal. Així, ha valorat positivament tan l’apertura del Mercat Municipal i les activitats programades per l’Associació del Mercat, amb la col·laboració del seu departament, com ara el tallers infantils, contacontes, etc… O la participació d’associacions locals, les quals van muntar paradetes a la plaça Juan Bautista Escrivà, el diumenge 23 de desembre.

Precisament, el mateix dia va tindre lloc l’acte de lliurament a Cáritas d’Oliva  dels beneficis del llibre La Cuina del Mercat, editat per l’Associació del Mercat Municipal, amb la col·laboració de la Regidoria de Mercat i Comerç, ara fa dos anys, sent responsable de comerç, l’actual alcalde de la ciutat, David González. Concretament, s’han aconseguit recaptar mitjançant la venda dels llibres 1.000 euros que Cáritas podrà canviar per productes del mercat.

Roig també ha qualificat com a “èxit” i ha felicitat l’Associació de Comerciants del Centre Històric per la iniciativa d’organitzar les jornades comercials, durant tot el dia del 23 de desembre, al carrer Major i adjacents.

Important estalvi

D’altra banda, el regidor de Mercat i Comerç ha volgut destacar l’important rebaixa en el cost de l’enllumenat nadalenc, dins el pla d’estalvi econòmic del govern municipal: “Hem aconseguit passar dels 20.000 euros que es va gastar el govern anterior a 11.900 euros. I tot això, sense minvar la qualitat de l’enllumenat. De fet, hem aconseguit també eixamplar-lo a altres zones de la ciutat”.