L’Ajuntament d’Oliva informa que els danys materials ocasionats per les ràfegues de fort vent del passat dimarts  han estat mínims i no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.

Les ràfegues més intenses de vent es van registrar al voltant de les 17.30 hores amb uns 72 km/h al terme municipal d’Oliva.

La Policia Municipal i el Parc de Bombers d’Oliva van efectuar actuacions en diverses incidències menors causades per l’acció del vent. A voltant de les 17.40 hores va ser retirada del camí del Clotal una branca d’olivera de grans dimensions que impedia la circulació de camions per la zona; una actuació al carrer de Manuel Broseta per impedir la caiguda d’una finestra al carrer, al voltant de les 18.15 hores; l’actuació a una vivenda ubicada al carrer de Zorrilla amb la retirada d’una persiana que havia estat trencada pel vent, al voltant de les 19.30 hores; una caiguda d’un tros menut de façana a una vivenda ubicada al carrer del Tinent Sancho amb el seu acordonament posterior, per precaució, al voltant de les 21.45 hores; i per últim, la retirada d’una branca de 3 metres que es trobava al camí de la Carrasca en direcció al cementeri, al voltant de les 04.15 hores de la matinada de hui dimecres.

“Vull agrair les tasca desenvolupada tant per la Policia Local, Guàrdia Civil com pels Bombers, que han estat en tot moment pendents de la situació” explicava l’alcalde d’Oliva, David González.

Al llarg de la jornada de hui es continuarà amb les tasques de neteja i amb la retirada total de les restes d’arbres de la via pública. Per últim, ressaltar que no s’ha hagut de lamentar cap dany personal a Oliva.

Notícia apareguada al diari digital Info-Safor, el 23 de gener de 2013