A dos dies del concert del grup mallorquí, resten menys de 50 entrades a la venda que encara poden retirar-se a la llibreria La Fona d’Oliva

La regidoria de Cultura, que dirigeix Rosanna Torres informa que en estos moments només resten a la venda menys de mig centenar d’entrades per al concert d’Antònia Font, que tindrà lloc el pròxim divendres, 1 de febrer, a les 22.30 hores, al Teatre Olímpia d’Oliva.

A hores d’ara, l’únic punt de venda on encara no s’han exhaurit les 595 entrades (l’aforament complet del teatre) és a la llibreria La Fona d’Oliva. Rosanna Torres ha valorat molt positivament la bona acollida de l’espectacle, “perquè s’ha vist com el públic ha sabut valorar la qualitat d’aquest grup mallorquí i el fet que es tracta d’una de les poques vegades que els temes del seu darrer treball, Vostè està aquí, es pot escoltar al País Valencià. A més, en coordinació amb l’àrea de Turisme hem programat tot un seguit d’activitats per al cap de setmana, que van des de la ruta dels cocktails pel barri Institut, després del concert, fins els circuïts pels museus, el centre històric, la Font Salada, el raval… el dissabte o l’excursió a la Vall de Gallinera prevista per a diumenge”.