La regidoria de Turisme programa un intensa agenda d’activitats a Oliva per atraure el turisme durant el cap de setmana.

La regidoria de Turisme, que dirigeix Imma Ibiza, en col·laboració amb altres departaments, com ara els de Cultura, Patrimoni i Museus ha programat una completíssima agenda d’activitats per a realitzar durant el pròxim cap de setmana a Oliva.

Així, la primera cita és la popular ruta de tapes pels bars de la localitat, este divendres, a partir de les 20 hores. Una activitat, ja consolidada, i amb molta acceptació, que reuneix centenars de persones cada divendres atrets per les bondats de la gastronomia local i pel preu de les tapes (2 euros + beguda).

També divendres, 1 de febrer, i a les 22.30 hores, tindrà lloc l’actuació del grup mallorquí Antònia Font al Teatre Olímpia, els quals interpretaran els temes del CD “Vosté és aquí”. Després del concert, els bars del barri Institut han preparat una ruta de cocktails, que s’iniciarà al passeig, a l’altura del Mercat Municipal.

Per al dissabte, 2 de febrer, s’ha programat  una visita guiada als museus i al centre històric, a partir de les 10 del matí. I a les 14 hores, dinar i bany a la Font Salada. A les 18 hores, una ruta pel Raval d’Oliva, que finalitzarà amb un sopar al barri morisc.

El diumenge, a les 10 del matí, hi ha prevista una excursió de dificultat baixa a la Vall de Gallinera.

Per a més informació, els interessats poden adreçar-se a l’Oficina de Turisme d’Oliva (962855528 / www.tourist-oliva.com ) o a la web municipal www.oliva.es.