La Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León, i l’Alcalde d’Oliva, David González, han presidit este matí una reunió de la Junta de Seguretat Local. Reunió a la qual ha assistit també el Subdelegat del Govern a València, Luís Santamaría, el primer tinent d’alcalde, Salvador Fuster, el secretari municipal de l’ajuntament, i representants de cossos de seguretat de la Policia Local, Guardia Civil i Policia Autonòmica.

A la Junta de Seguretat s’han abordat diversos assumptes en matèria de seguretat entre els que n’han destacat quatre de forma significativa.

El primer d’ells ha estat el dispositiu de seguretat de la temporada 2013 al nostre municipi respecte als robatoris de fruits al camp. A continuació, s’han abordat les diferents actuacions en matèria de seguretat de determinades barriades de la ciutat, com ara les zones del Raval, del Pinet, i del Raval Gerreria. El tercer dels assumptes tractats ha estat el tema de la prostitució a la N-332 dins del terme d’Oliva; i, per últim, la valoració del protocol d’actuació amb la violència de gènere.

Fora de l’ordre del dia de la reunió, l’alcalde li ha comunicat a la delegada la necessitat que té Oliva de poder disposar d’infraestructures tant importants com la circumval·lació, la línia ferroviària o la finalització de les obres de Laminació de la Rambla de la Gallinera.

A la reunió d’este matí a l’Ajuntament d’Oliva, la delegada del Govern ha adquirit un compromís ferm amb l’alcalde de rebre, en les pròximes setmanes, a una delegació municipal on es tractaran estos assumptes de vital importància per a la ciutat d’Oliva a la seu de la Delegació del Govern a València.