El nou Consell Executiu, encapçalat per Ferran Escrivà, s’aprova amb més del 84 per cent dels vots de la militància.

L’assemblea va comptar amb la presència del diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví.

Ferran Escrivà és des de dissabte passat el nou portaveu de Compromís per Oliva, després que l‘assemblea oberta aprovara per una ampla majoria la única candidatura presentada. Escrivà també serà el representant local al futur Consell General de la Coalició.Un equip amb moltes ganes  i al servei de la ciutadania, que s’ha marcat com a repte, en primer lloc, treballar pel nostre poble amb polítiques que pensen en les persones, col·laborant colze a colze amb l’equip de govern que encapçala l’alcalde, David González”. Un altre dels objectius de Compromís és consolidar-se com a altertaniva real al model bipartidista que representen PSOE i PP. Per la seua banda, Rosa Malonda, va ser l’encarregada de llegir el manifest fundacional de Compromís: Ens presentem sense dependències de ningú, amb les mans netes, perquè no tenim imputats, ni vergonyes que amagar. Ens presentem per proposar solucions als greus problemes a que la nostra societat s’enfronta, ja que per demunt de les diferències ens uneix una visió compartida del País Valencià que volem. Volem un país més democràtic amb una manera de fer política transparent i honesta…”

L’assemblea constituient va comptar també amb el diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví i el  president de l’Assemblea de Regidors Nacionalistes del País Valencià i alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis. Baldoví va explicar el seu treball a Madrid, des don ha presentat iniciatives per reclamar projectes tan importants per a Oliva, com el tren Gandia-Dénia, la circumval·lació o l’alliberament del peatge de l’AP7.

Abans de l’acte de cloenda l’Alcalde d’Oliva, David González,i els regidors Rosanna Torres i Vicent Roig acompanyaren Baldoví i Ferrandis a visitar el Mercat Municipal i a l’assaig de la banda de música jovenil, al Casal de la Festa. Baldoví va rebre de mans del president de l’agrupació musical un CD de la banda.