El monitor d’educació vial i Policia Local d’Oliva, Francisco Tortosa va presentar una experiència avantguardista d’atenció a la diversitat a l’IES Gabriel Císcar.

El Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva va participar el cap de setmana passat, a Salamanca, al Seminari d’Experts en Educació i Seguretat Vial  organitzat  per la Unitat d’Intervenció Educativa, Subdirecció General de la Intervenció i Polítiques Vials de la DGT, Ministeri de l’Interior.

Concretament, el monitor d’educació vial i policia local de l’Ajuntament d’Oliva, Francisco Tortosa va participar al mòdul: Aportacions a l’Educació Vial des de l’Àmbit Local, amb la ponència: L’educació vial en la “diversitat” de l’educació. Tortosa va explicar l’experiència del treball avantguardista durant tot el curs en l’atenció a la diversitat  dins els programes de diversificació curricular i de qualificació professional inicial a l’IES Gabriel Císcar d’Oliva.

“Estes experiències educatives estan immerses en el marc de les polítiques d’educació vial que potenciem des del departament d’Educació. Vull felicitar el treball que realitza Francisco Tortosa des del Parc d’Educació Vial de la nostra ciutat. Un reconeixement que ha quedat palès a Salamanca on han pogut comprovar la nostra aposta per l’educació vial a totes les etapes educatives”, ha assegurat la regidora, Rosanna Torres.