Mesures contra el furt de cítrics a Oliva.

L’Ajuntament d’Oliva informa que dilluns es van realitzar diversos  controls preventius que afecten al transport de cítrics i productes provinents del camp a les zones de la carretera de Pego, camí de les Mines i l’Aigüera de Planes.

Estos controls els van realitzar de forma conjunta efectius de la Policia Local d’Oliva, de Pego i de la Policia Autonòmica.

Des de la Policia Local s’ha donat a conèixer que estos controls estan realitzant-se en diversos creuaments i zones de pas de vehicles de transport del terme d’Oliva i també de Pego.

Al primer d’estos controls preventius conjunts es va sol·licitar la documentació pertinent a 25 vehicles. En cap cas, es va detectar qualsevol irregularitat relacionada amb el transport irregular de cítrics.

La participació de la Policia Autonòmica es produeix a conseqüència de la petició efectuada per l’alcalde d’Oliva a la Direcció General d’Interior de la Generalitat Valenciana en la qual es va sol·licitar la seua col·laboració, així com, gràcies a l’acord entre els alcaldes d’Oliva i de Pego per tal de coordinar els seus efectius de Policia Local.

D’altra banda, la Policia Local d’Oliva continua amb els seus propis controls preventius a diversos punts del terme municipal. Durant la passada setmana, es van produir sis incidències relacionades amb el transport de cítrics i en dos d’elles es van iniciar l’obertura de diligències contra els autors dels robatoris.

Des de la Policia Local es recorda la importància de presentar denúncia sempre que es produïsca qualsevol robatori i el compliment de la “Guia Conduce”.

Arxivat en: Economia i Ocupació, seguretat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *