La Biblioteca obrirà durant les festes de Pasqua.

La Regidora d’Educació i Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, Rosanna Torres, ha anunciat que durant les festes de Pasqua, la Biblioteca de l’Envic obrirà les seues sales amb un horari especial, i així “donar resposta a la demanda dels joves de la població, facilitant-los un lloc idoni, amb un millor ambient per a concentrar-se sense interrupcions, menys sorolls, la possibilitat de consultar llibres, i on podran estudiar i preparar els seus exàmens”.

La biblioteca obrirà del 2 al 5 d’abril, tots dos inclosos, de 08.00 h a 02.00 h de la matinada, de manera ininterrompuda.

Així mateix la Biblioteca de Tamarit també obrirà les seues sales de 08.00 h a 15.00 h.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *